Elhelyezkedés

A House Octogon nagykövetségek szomszédságában Budapest fõváros szívében, egy csendes utcában, azonban mégis a központban helyezkedik el. Az Eötvös utca közvetlenül az UNESCO által védett Andrássy útról nyílik.


Nagyobb térképre váltás

Ahhoz, hogy könnyen megtaláljon minket, szüksége lesz egy kis segítségre. Mellékelünk egy-két instrukciót, hogy a megérkezése gördülékenyen és simán menjen.

GPS KOORDINÁTÁINK:

Szélesség: 47.5054137 (N  47°   30′   19.49″)

Hosszúság: 19.0651849 (E  19°   3′   54.67″)

TÖMEGKÖZLEKEDÉSI ESZKÖZÖK:

Metro1 (sárga metró), 4-es és 6-os villamos az OKTOGON-ról elérhetõek, egy megállóra a Nyugati Pályaudvartól (4-6 villamossal a Nyugati tér irányába). A Király utcai megállóban két trolibusz is megáll (73, 76), bõvebb információkat és menetrendet elérhetnek errõl az oldalról.

Amennyiben repülõgéppel érkezik:

Reptéri transzfer szolgáltatásunk elérhető!

A repülőtérre megérkezve lehetősége van igénybe venni reptéri transzfer szolgáltatásunkat, melynek keretében Önt a reptéren várva a szálláshelyére szállítjuk. Egy út a reptér és az Eötvös utca között 7800 Ft –ba kerül (25 euró, 1-4fő). Munkatársunk egy az ön nevével feliratozott táblával várja az érkezési oldalon. Reptéri transzfer szogláltatásunkkal kapcsolatban kérjük egyeztessen kollegáinkkal. Jó utat kívánunk.

Tömegközlekedési eszköz (Budapesti útvonaltervezõ)

Hajnali 4 órától 23 óráig a 2. Terminál, a Kõbánya-Kispest metróállomás (M3 metróvonal), illetve a Ferihegy vasútállomás (vonatok a Nyugati pályaudvar felé) között a 200E jelzésû busz szállítja az utasokat.

Kõbánya-Kispest metróállomásról az Újpest Központ irányába közlekedõ M3-as metróval lehet eljutni a belvárosba. Az M3-as metróról a városközpontban található Deák Ferenc téren lehet átszállni az M1-es és M2-es metróvonalakra.

23 órától hajnali 4-ig a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülõtér 2. Terminálja és a Dél-pesti autóbuszgarázs között a 900-as éjszakai autóbusz közlekedik. A járatról a BKV csatlakozást biztosít a belváros felé közlekedõ 950 és 950A jelzésû autóbuszokra a Szarvas csárda tér megállóban.

Autóval (Útvonaltervezõ):

Amennyiben gépjármûvel érkezik, a legpraktikusabb navigációs eszközt igénybe vennie, amelynek segítségével pontosan a helyszínre tud érkezni (Címünk: 1067 Budapest, Eötvös utca 11/A). Amennyiben az M5-ös autópálya felõl közelít, kérem kövesse a Centrumba vezetõ utat, mely pontosan ki lesz táblázva a bevezetõ szakaszon. Az Üllõi úton közelítse meg a körutat, amelyre jobbra fordulva tud majd rákanyarodni. A körúton egészen az Oktogon elõtti utcáig (Szófia utca) kell eljönnie, amire rákanyarodva (jobbra) közvetlenül az Eötvös utcára fog tudni jutni (balra fordulva).

Amennyiben az M7-es autópálya felõl érkezik, kérem kövesse a Centrumba vezetõ utat, mely pontosan ki lesz táblázva a bevezetõ szakaszon. Legpraktikusabb a Lánchídon átjönni Budáról Pestre, és az Andrássy úton végigjönni az Oktogont elhagyva egyenesen a Csengery utcáig. A Csengery utcán jobbra befordulva el kell menni egészen a Király utcáig. A Király utcán jobbra fordulva az elsõ utcán pedig balra már meg is találta az Eötvös utcát. Keresse meg a 11/A. számot a megérkezéshez.

Vonattal:

Ha vonattal érkezik a Nyugati Pályaudvarra, roppant egyszerû helyzetben lesz, hiszen megkeresve a 4-6-os villamos nyomvonalát az Oktogon irányába felszállva csupán egy megállót kell megtennie. Leszáll az Oktogonon és az Andrássy úton elindul a Hõsök tere irányába. Az elsõ utca jobbra az Eötvös utca lesz, menjen át az Andrássy út másik oldalára és keresse meg az Eötvös utcában a 11/A. számot. Meg is érkezett Rezidenciánkra!

Ha vonattal érkezik a Keleti Pályaudvarra, szálljon fel a metróra (M2) a Deák tér irányába és szálljon le a Blaha Lujza téren. Ez egy megállót jelent, elég szakaszjegyet váltania. (amennyiben nem rendelkezik napi jeggyel vagy egyéb alternatívával). A Blaha Lujza téren keresse meg a 4-es és 6-os villamos megállóját és a Nyugati Pályaudvar irányába felszállva tegyen meg két megállót. A Király utcai megállóhelyen leszállva, menjen át az úttesten a Hõsök tere fele, és a Király utcán sétálva forduljon be az elsõ lehetõségnél balra. Ez már az Eötvös utca lesz és megkeresve a 11/A. számot ismételten megérkezett hozzánk!

Ha vonattal érkezik a Déli Pályaudvarra, akkor kell megtennie a leghosszabb utat, de ez sem lesz több fél óránál. A Déli Pályaudvarról elindulva keresse meg a piros metró vonalát. A Deák Ferenc tér irányába felszállva utazzon el a Deák térig. A Deák téren még a föld alatt át tud szállni a sárga metróra (M1) a Hõsök tere irányába, ami elhozza Önt egészen az Oktogonig. Az Oktogonról leszállva a már ismert útvonalon tud besétálni az Eötvös utca 11/A. szám alá.

Várjuk Önt sok-sok szeretettel!

Elérhetőségeink

House Octogon

1067 Budapest, Eötvös utca 11 / A.

Mobil: +36207790666
Skype: house.octogon
E-mail: sales@houseoctogon.com

GPS koordinátáink:

Szélesség: 47.5054137 (N  47°   30′   19.49″)

Hosszúság: 19.0651849 (E  19°   3′   54.67″)© Copyright 2013 House Octogon
Készítette: X-Page