Gyakran Ismételt Kérdések

1.     Hogyan tudok önöknél szállást foglalni?

Szálláshelyünkre a legegyszerûbb módon weboldalunkon keresztül tud foglalni. A FOGLALÁS menüpont alatt lévõ kérdõívet kitöltve és elküldve tud foglaláskérõ üzenetet küldeni nekünk. Ugyanakkor e-mailben is lehetõsége van üzenet küldeni, amelyben leírja a foglalási szándék részleteit, (érkezés-indulás, vendégek száma, foglalandó szoba típusa). Kérem vegye figyelembe, hogy a weboldalról elküldött kérdõív és az e-mail sem számít foglalásnak, amíg vissza nem igazoltuk azt.

2.     Van-e elõzetes költsége a foglalásnak?

Nálunk bankkártya garanciával van lehetõsége foglalni, amely nem jelent azonnali kifizetést, ilyenkor nem terheljük meg a bankkártyáját, csupán úgynevezett pre-autorizációs folyamatnak vetjük alá. Az autorizációs folyamatról bõvebbet itt talál. Harmadik félnek nem adjuk ki adatait, ezen információk csak belsõ használatra szolgálnak. Erre cégünk garanciát vállal.

3.     Milyen adatokat kell megadnunk a foglaláshoz?

A bankkártya adataira, valamint a foglaló adataira van szükségünk a foglalás lebonyolításához, úgy mint: foglalási név, e-mail cím, telefonszám, lakcím, létszám, érkezési és távozási dátum. A bankkártyán szereplõ névre, a bankkártya számára és a lejárati idõ adataira lesz szükségünk, valamint az úgynevezett biztonsági kódra (CVC kód, Card Validation Code). Ezt a kódot a bankkártya hátoldalán, az aláírás mellett találják meg. Nem az összes bankkártya típuson szerepel ilyen kód.

4.     Hogyan fizetjük a foglalás összegét?

A szállás ellenértékét a helyszínen a bejelentkezés napján ajánlott kiegyenlíteni készpénzben avagy bankkártyával. Amennyiben készpénzben kívánja számláját kiegyenlíteni, lehetõsége van euróban és forintban is fizetni. Mivel a szobaárak euróban vannak megállapítva, ezért amennyiben forintban kíván fizetni kérje kollegánktól az aznapi euró-forint árfolyamot.

5.     Mikor tudok bejelentkezni a szállásra?

Érkezésétõl függetlenül a bejelentkezés nálunk 14.00 után történik. Addig van lehetõségünk arra, hogy az elõzõ vendégek után a szobákat tökéletesen kitakarítsuk. Természetesen, ha Ön a megadott idõpont elõtt megérkezik a szállásra, akkor lehetõséget biztosítunk arra, hogy csomagját a csomagszobánkban lerakja, azonban bejelentkezni ebben az esetben is csak 14.00 után lesz lehetõsége. Tudunk Önnek ajánlani éttermet, kávézót, Budapesti látványosságot, városnézõ túrát addig is, ne érezze úgy, hogy haszontalanul töltötte el az itt töltött elsõ pár óráját. Ugyanakkor lehetõsége van arra is, hogy korai bejelentkezést kérjen, ennek azonban plusz költsége van. Általában az adott éjszaka árának 50%-a. Amennyiben igénye merülne fel ezzel kapcsolatban, kérem írjon nekünk levelet és ha van lehetõségünk rá, kérését teljesítjük. A bejelentkezés alkalmával megkapja a szobájához tartozó mágneskártyát, valamint minden olyan hasznos információval ellátjuk, ami a szobához és a szállodához hozzátartozik (szállodai szabályzat, kérdõív, stb.). Prospektusokkal is ellátjuk, illetve minden olyan Budapestet érintõ információval, amit érdemes tudnia a városról.

6.     Mikor és hogyan tudok kijelentkezni a szállásról?

Kijelentkezésre a szálláshelyérõl az adott napon 11.00 óráig van lehetõsége. Kései kijelentkezésre is lehetõsége van, ennek azonban van plusz költsége, általában az adott napi szállásköltség 50%-a, errõl azonban kérjük mindenképpen tájékoztasson minket, mert az igények kielégítését a foglaltság függvényében tudjuk teljesíteni.

7.     Van lehetõség arra, hogy a reptéren érkezéskor felvegyenek engem?

Igen, van reptéri transzfer szolgáltatásunk, melyrõl bõvebb információt a Szolgáltatások  menü alatt a Reptéri transzfer menüpontban talál. Ennek a szolgáltatásnak van plusz költsége, amely költség nincsen hozzárendelve a szállás árához. Kérjen információt e-mailben a reptéri transzfer szolgáltatásunk megrendelési folyamatáról, illetve adja meg reptér érkezési adatait, hogy kollegánk egy táblával a kezében (amelyen az Ön neve szerepel) tudja várni Önt a reptéri érkezési oldalon.

8.     Mit tartalmaz a szállás költsége?

A szállás költsége tartalmazza a törölközõt, az ágynemût (annyi fõre ahányan érkeznek), a fürdõszobai kilépõt, a takarítás díját, a korlátlan wireless Internet használatot a szálláson az itt tartózkodás teljes idejére, az LCD televízión elérhetõ 52 csatorna ingyenes használatát.

9.     Van lehetõség kedvezményre, amennyiben 10 fõnél több személynek szeretnénk Önökhöz szállást foglalni? Illetve amennyiben hosszabb idõre szeretnénk szállást foglalni?

Van lehetõség kedvezményre mind a két esetben, a kedvezmény mértékérõl kérjük érdeklõdjön kollegánknál a sales@houseoctogon.com email címen.

10.    Mit csináljunk reklamáció esetén?

Személyzetünk megpróbálja a maximumot nyújtani Önnek, adódhatnak azonban olyan esetek, amikor nem 100%-ig elégedett valamivel. Minden ilyen esetben kérjük keresse fel recepciónkat vagy hívja sales-es kollegánkat a +36207790666-os telefonszámon és kollegáink azonnal megpróbálnak az Ön segítségére lenni. Az Ön elégedettsége a mi örömünk.

11.    Van lehetõségem arra, hogy változtassam az érkezés idõpontját, avagy az érkezõk létszámát?

Van lehetõsége arra, hogy változtasson az érkezési idõponton és az érkezési létszámon, ezt azonban kérjük idõben tegye meg és írjon nekünk azsales@houseoctogon.com e-mail címre, mert egyéb esetben lehetnek költségei a késõn megtett módosításnak. Bõvebb információt ezekrõl az Általános Feltételek menüpont alatt talál.

12.    Mennyi a lemondás költsége?

Lemondási feltételek

  • Amennyiben az érkezéstõl számított 5 napon túl mondja le a foglalását, nem számítunk fel lemondási díjat.
  • Amennyiben 5 napon belül mondja le a foglalását, az elsõ éjszaka díját számoljuk fel.
  • Nem megjelenés és lemondás esetén a teljes foglalási összeget felszámoljuk önnek.

Amennyiben módosítani avagy lemondani szeretné foglalását, kérem a foglalási számmal együtt keressen fel minket levélben.

13.   Foglalás elõtt megnézhetem a szálláshelyet?

Természetesen van lehetõsége arra, hogy foglalása elõtt megtekintse szálláshelyét akár corporate ügyfélnek akár magának szeretne nálunk foglalni. Idõpontegyeztetés céljából hívja sales-es kollegánkat a +36207790666-os telefonszámon vagy írjon e-mailt a sales@houseoctogon.com e-mail címre.

14.   Hol tudok parkolni, ha autóval érkezem?

Szerzõdéses partnerünk az Oktogon Parkolóház, melynek 8-9. emeletén rendelkezünk parkolóhellyel (15 euró/nap/autó). Amennyiben navigációra van szüksége, szállodához érkezése elõtt negyed órával szóljon kollegánknak a recepción (+36207790666), aki szívesen elkíséri Önt a parkolóházba. Térképsegítség: 

15.   Mi történik, ha elhagyom a mágneskártyámat?

Kérjük azonnal értesítse recepciós kollegánkat telefonon a +36207790666 –os telefonszámon vagy e-mailen és azonnal letiltjuk a kártyáját. Az új kártya elkészítésének azonban van költsége, 50 eurós áron tudunk Önnek kártyát biztosítani.

Elérhetõségeink

House Octogon

1067 Budapest, Eötvös utca 11 / A.

Mobil: +36207790666

Skype: octogon.house

E-mail: info@houseoctogon.com

GPS koordinátáink:

Szélesség: 47.5054137 (N  47°   30′   19.49″)

Hosszúság: 19.0651849 (E  19°   3′   54.67″)

Térkép

© Copyright 2013 House Octogon

Elérhetőségeink

House Octogon

1067 Budapest, Eötvös utca 11 / A.

Mobil: +36207790666
Skype: house.octogon
E-mail: sales@houseoctogon.com

GPS koordinátáink:

Szélesség: 47.5054137 (N  47°   30′   19.49″)

Hosszúság: 19.0651849 (E  19°   3′   54.67″)© Copyright 2013 House Octogon
Készítette: X-Page