Általános FeltételekLemondási feltételekHosszútávú foglalásGyermekekkel kapcsolatos tudnivalókCsoportos foglalásPre-autorizációs folyamat

Általános Feltételek

Általános Szerzõdési Feltételek

Ha szobát szeretne nálunk foglalni, akkor a Foglalás gombra kattintva lehetõsége van rá, a rendszer átirányítja biztonságos foglalási oldalunkra:

Kérem vegye figyelembe, hogy foglalást kizárólag bankkártya garanciával fogunk tudni elfogadni. A kártyáját NEM TERHELJÜK elõzetesen, a bankkártyás foglalás csupán a foglalás garanciáját szolgálja!

Kérem olvassa el foglalási szabályzatunkat foglalás elõtt!

A fenti árak szobára vonatkoznak és tartalmazzák a 18% áfát, azonban nem tartalmazzák a 4% -os idegenforgalmi adót, ami minden esetben az Ön számlájához lesz rendelve.

Az idegenforgalmi adó a teljes tartózkodás 4% -át teszi ki (Egy 100 eurós foglalás esetében ez összesen 4 eurós terhet jelent).

Mit tartalmaz a foglalási díj?

Az Ön által elfogadott foglalási összeg tartalmazza: az ingyenes wireless internet használatot, ágynemût, törölközõt (friss törölközõ cseréje háromnaponta), heti takarítás. További információért kérem keresse fel a Gyakori kérdések és válaszok menüpontot.

Lemondási feltételek

  • Amennyiben az érkezéstõl számított 5 napon túl mondja le a foglalását, nem számítunk fel lemondási díjat.
  • Amennyiben 5 napon belül mondja le a foglalását, az elsõ éjszaka díját számoljuk fel.
  • Nem megjelenés és lemondás esetén a teljes foglalási összeget felszámoljuk önnek.

Amennyiben módosítani avagy lemondani szeretné foglalását, kérem a foglalási számmal együtt keressen fel minket levélben.

Csoportos szabályok

Amennyiben 10 fõnél több személy részére szeretne foglalni, kérjük jelezze elõre e-mailben, kérje kedvezményes árajánlatunkat.

Foglalását minden esetben visszaigazoljuk e-mailben, amely értesítõ tartalmazza az érvényes lemondási és fizetési feltételeket.

A foglalás mértékétõl függõen szükség lehet elõzetes fizetésre a teljes összeg 30%-ig a foglalás megerõsítésének érdekében.

Amennyiben le szeretné mondani csoportos foglalását, kérem jelezze azt e-mailen a foglalási szám feltüntetésével.

Kérem vegye figyelembe, hogy a hangoskodás és a rendbontás teljes mértékben elfogadhatatlan a szálláshelyen, különösen este 22.00 után. Az általános feltételeinket figyelembe véve csoportos foglalásnál fenntartjuk magunknak a jogot arra, hogy biztonsági depozitot (100 euró) kérjünk el a vendégektõl. Ez az összeg a szálláshely elhagyása és leellenõrzése után (amennyiben személyzetünk mindent rendben talált) természetesen visszajár. Köszönjük megértésüket.

Hosszútávú foglalás esetén

Amennyiben 14 napnál hosszabb idõre szeretne nálunk szállást foglalni, kérjük jelezze azt kollegánknak, aki elmondja a foglalás feltételeit. Elképzelhetõ, hogy elõzetes fizetésre lesz szükség a hosszútávú foglalás megerõsítése érdekében. A foglalási levél tartalmazza az érvényes lemondási és fizetési feltételeket. Amennyiben le szeretné mondani foglalását, kérjük minél hamarabb jelezze azt nekünk a foglalási szám feltüntetésével e-mailben avagy telefonon.

Gyermekekkel kapcsolatos tudnivalók

  • Maximum 1 gyermek szállásolható el ingyenesen 0-6 év között, amennyiben a már meglévõ ágyat használják.
  • Maximum 1 gyermek szállásolható el ingyenesen 0-6 év között gyermekágyban.
  • Maximum 1 gyermek szállásolható el 7-12 év között 5 eurós napi áron, amennyiben a már meglévõ ágyakat használják.  

Bejelentkezés & Kijelentkezés

  • Bejelentkezés 14.00-tól lehetséges
  • Kijelentkezés 11.00-ig lehetséges

Korai érkezés és kései indulás esetén a vendégek igénybe tudják venni INGYENESEN a csomagszoba szolgáltatásunkat.

Korai/Kései bejelentkezés és kijelentkezés

Korai bejelentkezés 09.00-tól és kései kijelentkezés 13.00-ig csak 15 euró térítés ellenében lehetséges. Ezen túlnyúló tartózkodás esetében a napi szállásár 50%-at számoljuk fel. Kérjük előre jelezze korai bejelentkezés vagy kései kijelentkezés igényét! (Foglaltságunktól függően igyekszünk teljesíteni kérését)

Parkolás

Parkolás fedett parkolóházban 25 euró/autó/nap térítés ellenében lehetséges. Kérjük jelezze, ha igényt szeretne tartani parkolóhelyre!

Kisállat

Kisállat térítés ellenében tartózkodhat a szálláshelyen (10 euró/nap).

Dohányzási szabályok

A szálláshelyen dohányzásra kijelölt helyek találhatóak. Amennyiben a tiltás ellenére nem dohányzó helységben dohányzik, 150 eurós büntetést kell fizetnie. Kérjük ennek figyelembe vételét!

Lopás és rongálás

A cég nem tud felelõsséget vállalni az esetlegesen a vendégek figyelmetlensége vagy hibája miatt adódott lopásokért és rongálásért. A károk elkerülése végett minden esetben javasoljuk utazási biztosítás megkötését! Mindemellett használják a szobai beépített széfeket, igény esetén a recepción található központi széfet.

Speciális kérések

A speciális kérések teljesítése a bejelentkezéskor a foglaltság tekintetében merülhet fel, garanciát a cég nem tud érte vállalni, továbbá plusz költséggel járhat.

 

 

© Copyright 2013 House Octogon
Készítette: X-Page